Pijete alkohol?

Snem nejednoho muže, je mít vlastní hospodu. Jenže oni nechtějí v hospodě pracovat, chtěli by tam jen chodit. Těžko říct, kolik je v České republice abstinentů, spíše je pravděpodobné, že se každý někdy během života s alkoholem setká a víno nebo pivo ochutná. Nemusíte být alkoholik, když si rádi občas zajdete posedět do restaurace a u toho popíjíte alkohol. Dát si skleničku vína nebo pivo je příjemný způsob, jak se uvolnit po náročném dni. Pochopitelně tím nemyslíme, že se máte opíjet, ale 2 dcl vína pomůže rozproudit krev a uvolní vnitřní napětí. Mít oblíbenou restauraci, kde nám uvaří dobré jídlo máme asi každý. Chodíme tam, když má někdo z rodiny narozeniny, nebo oslavujeme jejich úspěchy.

soudek

Vést kvalitní restauraci, není nijak jednoduché. Restaurací je hodně a pokud chcete zaujmout a nalákat hosty zrovna do té své, musíte se něčím odlišovat. Můžete si vymyslet tematicky zaměřenou restauraci, italskou, řeckou, nebo irskou. Podle toho pak budete muset upravit jak nápojový, tak jídelní lístek. Ale můžete mít i obyčejnou hospodu, kde se nebude vařit a můžete zaujmout třeba i kvalitou obyčejného piva. Pivo totiž není obyčejný nápoj, je potřeba jej umět načepovat, aby se stalo skutečným zážitkem a chutnalo tak, jak jej v pivovaru sládek uvařil.

alkohol

Řádně vychlazená sklenice, ve které po načepování piva nesmí běhat bublinky, hustá krémová pěna a pivo, které má skutečný říz. To vše je závislé na čistých trubkách a kvalitním výčepním zařízení, včetně náhradní díly kohout LUKR BAROKO Gastroserver. Můžete nabízet více druhů piva, ale mnohdy stačí, když je na čepu deseti a dvanácti stupňové pivo. Pokud bude načepované skutečným mistrem výčepním, zákazníci se k vám jen pohrnou. Alkohol v malém množství neuškodí a může vám zlepšit náladu nebo zpříjemnit třeba sychravý podzimní večer. Nebo v zimě takové svařené víno na chatě po celodenní lyžovačce, to je něco, co vás opravdu zahřeje.